Общините се срещат онлайн за ЕСМ

Каним общините в България да се включат в уебинара „Малките общини правят големи неща по време на ЕВРОПЕЙСКАСЕДМИЦАНАМОБИЛНОСТТА“ на 18 юли (вторник)  от 12:00ч българско време (11:00ч ЦЕВ), желаещи и минали участници в кампанията ще се съберат онлайн, за да обменят добри практики. 10 общини от различни краища на Европа ще представят постиженията си в популяризиране на устойчивата мобилност.

Това е възможност за обмяна на идеи как да подобрите програмата от дейности на вашата община за тазгодишното издание на ЕВРОПЕЙСКАСЕДМИЦАНАМОБИЛНОСТТА  (16-22 септември 2017 г.).Всички заинтересовани са добре дошли да се присъединят към уебинара онлайн! Трябва само да кликнете върху връзката по-долу в деня на събитието (не е необходима предварителна регистрация).

https://meet.eurocities.eu/juan.caballero/WJRE0HMA

Уебинарът ще продължи 1 час и на английски език.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ще се използва Skype за бизнес среща, но това не означава, че трябва да имате инсталиран Skype на вашия компютър. Можете просто да използвате браузъра си (Chrome, Firefox), но ще трябва да следвате инструкциите, за да изтеглите добавка. Ако нямате права да изтегляте добавки в компютъра си, свържете се с вашия IT отдел.

 
Asya Mollova